Bontjassen: fabulous naar funky

Vrouwen hopen op koud weer dit jaar, zodat ze de hete nieuwe stijlen sport in bovenkleding. Lange jassen, vesten en jassen worden weergegeven op de start- en landingsbanen en straten aan vrouwen die willen opvallen boven de menigte en uiten hun flair voor het ontwerp. Bontjassen, lederen jassen, geweven breisels en wol zijn allemaal erg traditioneel bovenkleding, maar ze hebben gekregen een meer moderne draai de laatste tijd. De vraag naar de immer populaire jungle prints zoals cheetah en zebra heeft opgeroepen voor de coördinatie van jassen, zoals leder met bont afgezette kragen en vesten gemaakt van exotische dierenhuiden. Klassieke stijlen uit de tijd van de oude Hollywood maken een comeback, met stukken zoals palazzo broek, zijde boer blouses en sweetheart halslijnen. De meest prachtige bovenkleding is vereist voor deze stijl, met inbegrip van elegante full-length stukjes en wollen jassen gevoerd met zijde.

154477015-0g1myxpx-0213201417

Jonge dames die het dragen van vintage kleding vandaag gaan voor zowel de oude Hollywood-stijl of de jaren ’80 geïnspireerde mode. Ze brengen de neon stijlen uit dat decennium in de moderne dag door het dragen van funky bontjassen, zoals die zijn geverfd in felle kleuren. Degenen die worden gedragen door het jongere publiek zijn exotische soms, afkomstig uit Mongoolse lam of andere, meer geknoopt, minder traditionele dieren. Leder is nooit verdwenen uit de stijl met hen, maar ze zijn het bijwerken van de trend met behulp van lederen bekleding op wol of breisels en dierlijke trim op leren jasjes. Het belangrijkste doel lijkt te zijn om vast te houden aan de traditionele wijze met behulp van tijdloze stoffen als basis, maar geef ze een moderne look met nieuwe bekleding. Vintage bontjassen zijn een uitstekende keuze voor dames die niet klaar zijn om een full-length vacht te kopen kan zijn, maar kan deze minder dure optie veroorloven en nog steeds de kwaliteit die ze verlangen.

Of de aankoop van vintage of nieuw, moeten bovenkleding worden beschouwd als een investering. Met zoveel opties voor stoffen en stijlen, is het moeilijk om te beslissen over een tijdloos stuk dat de modetrends zal aanpassen als ze komen en gaan. De beste manier om een jas of jas te kiezen voor het laatst voor de komende jaren is om iets dat is stijlvol, maar kan in de toekomst worden gewijzigd in elementen die in de mode op dat moment op te nemen overwegen. Bijvoorbeeld, als je een full-length wollen jas te kiezen, de kraag kan worden gehaald en bijgewerkt met fluweel, bont, of een andere kleur aan de vacht eruit als nieuw te maken. Of als leer is uw voorkeur, moet je gaan voor iets met minder versiering of gespen en deze later toevoegen als ze terug in stijl te komen. Het is ook belangrijk om uw investering te beschermen door het opslaan van uw bontjassen bij een dealer of gecertificeerd opslagplaats.

Ongeacht wat de trends, vrouwen kijken uit naar koud weer om hun modieuze jassen sport. Van alle stukjes van hun outfits, bovenkleding is een must voor vorm als functie. Warm te blijven en zien er fantastisch samen kunnen komen tijdens het volgen van trends en overeenstemming met de traditie.

Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *